ANNE MARIE & FLORIS

Onze keuze om op Ameland te trouwen was snel gemaakt: we komen sinds onze jeugd op dit prachtige eiland en Beachclub The Sunset is al jaren onze uitvalsbasis op Ameland, het is een fantastische locatie op het mooiste stukje strand van Nederland.

Onze familie en vrienden arriveerden bijna allemaal de dag voor onze bruiloft en vertrokken de dag erna. We hadden waarschijnlijk meer mensen uitgenodigd wanneer we in het midden van het land onze bruiloft hadden georganiseerd. Maar we wilden geen massale bruiloft: we wilden geen daggasten of gasten alleen voor de receptie. Niemand had haast of moest weg. Dat iedereen er de hele dag was maakte onze bruiloft zo relaxed en intiem. De avond vóór onze bruiloft hebben we een welkomstborrel georganiseerd bij Grandcafé Van Heeckeren en de ochtend ná onze bruiloft een gezamenlijk ontbijt in het hotel. Het was zo fijn dat onze liefste familie en vrienden er waren!

De dag zelf was prachtig. We waren de eerste bruiloft van het seizoen en we hadden veel geluk met het weer. Onze gasten stonden ons op te wachten bij Beachclub The Sunset toen wij over het strand aankwamen. Na de huwelijksceremonie met onze BABS Jelle Kuiper en de toost, werden de kinderen vermaakt met schatzoeken op het strand. De borrel en het eten waren lekker en gezellig. De gin tonics ook! De mensen van Beachclub The Sunset zijn vriendelijk, denken met je mee en niks is te gek. Wil je met een parachute op je bruiloft aankomen? Ja hoor, kan. Wil je liever met de reddingsboot uit de zee het strand opkomen? Geen probleem. Wij kozen voor de Range Rover.

De organisatie van de bruiloft verliep als een zonnetje. Mirella (de weddingplanner) en de manager van Beachclub The Sunset hebben er samen alles aan gedaan om er een onvergetelijke dag van te maken. De zon, onze gasten en Pieter, Alex & Co deden de rest! De prachtige foto’s? Gemaakt door Jantina Scheltema van Amelandfoto.nl! Ook een aanrader: onze BABS (en cabaretier) Jelle Kuiper. We denken nog vaak en met veel plezier aan deze dag terug.

anne marie en floris strand ameland
ceremonie anne marie en floris
CONTACTFORMULIER