MARIJE & SANDER

“Met een aanzoek op het strand van Ibiza lag de lat vrij hoog.
We zochten een idyllische plek met mooi weer, voetjes in het zand en een cocktail in de hand.”

Lees verder

NYNKE & JAN JACOB

“In de maanden na onze verloving startten we met de zoektocht naar dé ultieme trouwlocatie. We kwamen veel mooie locaties tegen, maar altijd ontbrak de ‘wauw-factor’. Tot het moment dat we er achterkwamen dat we ook op Ameland konden trouwen.”

Lees verder

PETER & MATTHIEU

“Na het aanzoek op Mallorca gingen we op zoek naar een geschikte locatie voor ons huwelijk. Omdat wij regelmatig op Ameland kwamen stond “Beachclub The Sunset” hoog op ons wensenlijstje.”

Lees verder

SIMONE & KEES

“Ibiza is er niets bij. Dit is wat vele gasten zeiden over onze bruiloft.  Iedereen heeft van deze geweldige dag genoten . Tranen vloeiden, maar zeker werd er veel gelachen en gedanst.”

Lees verder

TESKA & TOM

“De perfecte locatie, de perfecte plaats. Wij hebben elkaar leren kennen op het strand bij Beachclub The Sunset, waar Tom uiteindelijk ook op zijn knieën is gegaan en we daarna met champagne zijn ontvangen om het te kunnen vieren.”

Lees verder

EVELINE & WOUTER

“Nooit meer naar huis! Een paar dingen wisten we zeker toen we aan de slag gingen met het plannen van ons huwelijk: ons huwelijk moest vooral “relaxed’ worden, er moest lekker worden gegeten én het belangrijkste, we wilden er een weekend van maken samen met onze familie en vrienden.”

Lees verder

ANNE MARIE & FLORIS

“Onze keuze om op Ameland te trouwen was snel gemaakt: we komen sinds onze jeugd op dit prachtige eiland en Beachclub The Sunset is al jaren onze uitvalsbasis op Ameland, het is een fantastische locatie op het mooiste stukje strand van Nederland.”

Lees verder

MARIEKE & LEEN

“Al jaren komen wij op het prachtige Ameland en toen wij ons verloofd hadden was het al snel duidelijk dat wij onze bruiloft op Ameland wilde vieren. En áls we dan op Ameland gaan trouwen dan natuurlijk op het strand.”

Lees verder

CONTACTFORMULIER