Van Heeckeren Hotel

Midden in het bruisende centrum van Nes, vind je Van Heeckeren Hotel. Het is dé ideale uitvalsbasis voor jullie huwelijksdag. De laatste gasten zijn naar huis en met jullie ceremoniemeester hebben jullie al een afzakkertje op. Hoog tijd dus om een moment voor elkaar te nemen en te relaxen in de bruidssuite. En wát voor een bruidssuite. Juist, eentje met een tweepersoonswhirlpool naast jullie luxe pillowtopbed. Neem een duik in jullie bad en schenk nog een glaasje bubbels in.

Witte tinten, zandkleurige details, natuursteen, houten vloeren en warme kleden. Wie het Van Heeckeren Hotel binnenwandelt komt meteen tot rust. Island vibes all over the place. Slapen doe je in éénvan de 54 modern en fris ingerichte kamers en suites. Allen voorzien van hedendaagse luxe én heel veel geweldige eigenaardigheden. It’s all about the details immers. Denk aan gigantische bubbelbaden waar je vanaf je bed in kunt springen, krachtige regendouches, vintage platenspelers of zelfs je eigen privéterras. En dan the day after. Lekker lang uitslapen en daarna gezamenlijk aanschuiven voor het meest uitgebreide ontbijt van Ameland, zodat jullie met z’n allen nog even kunnen terugkijken op een waanzinnige dag.

Van Heeckeren Apartments & Suites

Naast hele gave hotelkamers beschikken we ook over recent gerenoveerde en zelfs spiksplinternieuwe appartementen en suites. Je vindt ze op drie verschillende locaties om precies te zijn. Kies je eigen favorite spot. Ga voor bruisend Nes, authentiek Hollum of familievriendelijk Buren. Overal voorzien wij in de meest geweldige accommodaties. Allemaal om de hoek van een grote hand vol rust, ruimte, strand en natuur, maar ook één stap verwijderd van gezellige restaurants en locals. Genieten geblazen dus.

Ze zijn er in alle soorten en maten en hebben geweldige eigenaardigheden. Denk aan een tweepersoons spa-bad, (dubbele) regendouches waar een flinke plens water uit komt of zelfs je eigen terras. Need we say more?  Welke maat je ook kiest, alle suites en appartementen hebben de gebruikelijke Van Heeckeren voordelen. Hotelservice on top! Denk aan super strak opgemaakte bedden, Stella Maris zeep en verzorgingsproducten, ruim voldoende handdoeken, gratis koffie en thee plus housekeeping on request!

CONTACTFORMULIER