Bruiloft op Ameland

Overnachten op Ameland

Van Heeckeren Hotel op Ameland is dé uitvalsbasis voor jullie huwelijk. Perfect gelokaliseerd in het centrum van Nes, knap, comfortabel en luxe in overvloed. Denk aan gigantische bubbelbaden waar je vanaf je bed in kunt springen, krachtige regendouches, vintage platenspelers of zelfs je eigen privéterras. Naast hele gave hotelkamers beschikken we ook over 29 luxe appartementen en suites, verspreid over het hele eiland. Allemaal om de hoek van een grote hand vol rust, ruimte, strand en natuur, maar ook één stap verwijderd van gezellige restaurants en locals. Kortom: accommodaties hebben we in alle soorten en maten.

 
bruid met champagne
De bruidssuite

De laatste gasten zijn naar huis en met jullie ceremoniemeester hebben jullie al een afzakkertje op. Hoog tijd dus om een moment voor elkaar te nemen en te relaxen in de bruidssuite. En wát voor een bruidssuite. Eentje met twee regendouches een tweepersoonswhirlpool naast jullie luxe pillowtopbed. Neem een duik in jullie bad en schenk nog een glaasje bubbels in.

Van Heeckeren Hotel

Witte tinten, zandkleurige details en warme kleden. Wie het Van Heeckeren Hotel binnenwandelt komt meteen tot rust. Island vibes all over the place. Slapen doe je in één van de 54 modern en fris ingerichte kamers en suites. Allen voorzien van hedendaagse luxe én heel veel geweldige eigenaardigheden. 

Van Heeckeren Apartments

Je vindt ze op drie verschillende locaties om precies te zijn. Ga voor bruisend Nes, authentiek Hollum of familievriendelijk Buren. Deze spiksplinternieuwe appartementen zijn dé perfecte uitvalsbasis voor jullie bruiloft. Zo kunnen jullie het complete complex huren, maar ook een combinatie van verschillende accommodaties.

Samen ontbijten

En dan the day after. Lekker lang uitslapen en daarna gezamenlijk aanschuiven voor het meest uitgebreide ontbijt van Ameland, zodat jullie met z’n allen nog even kunnen terugkijken op een waanzinnige dag.

Doe meteen een aanvraag!