Bruiloft op Ameland

Trouwen bij Beachclub The Sunset

Het warme zonnetje op jullie schouders tijdens de trouwceremonie, het geluid van de altijd rollende branding tijdens een overheerlijk diner waar jullie samen met vrienden en familie van aan het genieten zijn, een magisch roze lucht bij de zonsondergang terwijl je je bruidsschoenen uittrekt om op je blote voeten onder de sterrenhemel te dansen. Het perfecte canvas voor een sfeervol huwelijk. Wat een wereld. Ameland. De wereld waar jullie toekomst gaat beginnen. Jullie huwelijk is de mooiste dag van jullie leven. En om die belangrijke dag nog mooier te maken, trouwen jullie op een geweldige locatie onder de Amelander zon.  

Ceremonie

De ceremonie kan plaats vinden in ons Duinpaviljoen, in de kas of met de voetjes in het zand in ons romantische prieel.

Meer lezen

Toost

Na de ceremonie knallen jullie de kurk van de fles en serveren we al jullie gasten een feestelijk glaasje bubbels. Cheers!

Meer lezen

Receptie/borrel

Felicitaties, taart, lekker hapjes, drankjes en bijkletsen met jullie gasten. Ondertussen maken wij ons op voor jullie diner!

Meer lezen

Diner

willen jullie graag een sit down diner met over de top gedekte tafels, of juist een walking diner met allerlei foodstands?

Meer lezen

feestavond Nynke en jan Jacob
It's party time!

Na het diner wordt het Duinpaviljoen omgetoverd tot dansvloer. Jullie eerste dansmoves als stel mogen gezet worden.

Meer lezen

Aankomst Peter en Matthieu
Bruidssuite

De laatste gasten zijn naar huis. Hoog tijd dus om een moment voor elkaar te nemen en te relaxen in de bruidssuite.

Meer lezen

Doe meteen een aanvraag!
Ceremonie en toost

De ceremonie kan plaats vinden in ons Duinpaviljoen, in de kas of met de voetjes in het zand in ons romantische prieel. We rollen de door jullie uitgekozen loper uit en terwijl jullie gasten in spanning wachten maken jullie een spectaculair entree met een stoere terreinwagen, of misschien komen jullie te paard? De alles-is-mogelijk-mentaliteit staat centraal bij ons. Daag ons maar eens uit, geen wens is te gek. Ben je benieuwd naar trouwambtenaren op Ameland? Bekijk hier meer informatie. Na de ceremonie knallen jullie de kurk van de fles en serveren we al jullie gasten een feestelijk glaasje bubbels. Cheers! Naast bubbels kunnen jullie natuurlijk ook toosten met jullie favoriete cocktails of misschien zelfs met het Amelander Nobeltje? Samen proosten jullie op de liefde.

Receptie/borrel

Felicitaties, taart, lekker hapjes, drankjes en bijkletsen met jullie gasten. Gedurende jullie hele bruiloft zorgen wij, afhankelijk van jullie wensen, voor genoeg heerlijke hapjes en drankjes. We laten jullie graag van te voren kennis maken met onze (top) wijnen, zodat jullie een voorkeur kunnen aangeven. Daarnaast schenken we ook verschillende (speciaal) bieren, kleurrijke cocktails en heel veel lekkere G&T’s. Dranken kunnen wij heel mooi presenteren in een met crushed ice gevulde badkuip (Benieuwd? Neem een kijkje in onze galerij!). Maar, nog fantastischer is onze caravan. Deze dient als ‘bar’. Niet zomaar een bar, maar een ware eyecatcher! Daarnaast voorzien we jullie en jullie gasten ook graag van wat lekkere bites! Denk hierbij aan warme- en of koude hapjes, een XXL borrelplank of antipasti plank. Of zullen we langs komen met een enorme surfplank sushi? Misschien hebben jullie zelf nog een leuke creatie die niet te missen is op jullie huwelijksdag. Natuurlijk serveren we deze ook graag. 

Diner

Beachclub The Sunset beschikt over een zeer professionele keuken met een creatieve chef die graag met jullie meedenkt. Live cooking is onze specialiteit. Onze koks bemannen hierbij verschillende foodstands waar jullie en jullie gasten al het lekkers kunnen proeven. Vleesgerechten worden bereid op onze Cimarron smoker, Aziatische gerechten worden gewokt in enorme wokpannen en sushi wordt vers gerold. Makreel wordt ter plaatse gerookt en Amelander oesters worden vers geopend en heel mooi gepresenteerd op crushed ice. Houden jullie wel ruimte over voor het toetje? We rijden na het diner onze Italiaanse ijskar binnen namelijk!

It's party time!

Na het diner wordt het Duinpaviljoen omgetoverd tot dansvloer. Jullie eerste dansmoves als husband and wife mogen gezet worden. It’s party time! Hoe jullie jullie feest ook willen vieren, het is mogelijk bij Beachclub The Sunset. Onze bar en DJ Booth zijn mobiel waardoor het paviljoen erg flexibel in te delen is en het mogelijk is de hele ruimte aan te passen aan de grootte van jullie gezelschap. Omdat alle deuren van het Duinpaviljoen open kunnen, wordt de ruimte als het ware één met het strand, jullie privéstrand. De zon gaat langzaam onder en jullie trekken je bruidsschoenen uit om vervolgens op jullie blote voetjes onder de sterrenhemel te gaan dansen en ondertussen maken wij een enorm kampvuur. Ook dit geeft weer zo’n unieke beleving en sfeer wat echt maar op één locatie in Nederland mogelijk is. 

Bruidssuite

De laatste gasten zijn naar huis en met jullie ceremoniemeester hebben jullie al een afzakkertje op. Hoog tijd dus om een moment voor elkaar te nemen en te relaxen in jullie bruidssuite. En wát voor een bruidssuite. Eentje met twee regendouches een tweepersoonswhirlpool naast jullie luxe pillowtopbed. Neem een duik in jullie bad en schenk nog een glaasje bubbels in. Proost op jullie! Benieuwd naar de bruidssuite? Snappen we. Neem een kijkje in de galerij!