Bruiloft op Ameland

Beachclub The Sunset

Op het uiterste westpuntje van Waddeneiland Ameland staat Beachclub The Sunset. Deze laidback spot staat ook wel bekend als ‘Ibiza aan de Noordzee’. Hardhouten loungebanken, spierwitte kussens, zandkleurige details met een snufje rotan: island vibes all over the place. Voetjes in het zand, cocktail in je hand plus een uitzicht waar je u tegen zegt. You get the point. Beachclub The Sunset is en heeft alles wat je van een lekkere beachclub wilt dat het is.

Het is de meest bijzondere plek op Ameland om te trouwen. Bruidsparen die jullie voor gingen beamen dit. Hier vinden jullie een aantal hele leuke verhalen, waarin bruidsparen hun ervaringen delen en een beeld geven van hun bruiloft. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos; de ceremonie, de receptie, het diner en een knalfeest, we kunnen het van A tot Z verzorgen. Er zijn verschillende ruimtes die los van elkaar gebruikt kunnen worden, maar ook aan elkaar én direct aan jullie privéstrand gekoppeld kunnen worden. We bieden dan ook een binnen- en buiten locatie aan voor gezelschappen van uiteenlopende grootte. Of het nu gaat om een intieme bruiloft of een knallend en groot feest, bij Beachclub The Sunset is heel veel mogelijk.

Jullie eigen privéstrand

Bij Beachclub The Sunset hebben jullie je eigen privéstrand! Geef elkaar het jawoord in ons romantische prieel.

Meer lezen

Trouwen in de kas

Minder mooi weer tijdens jullie bruiloft? Trouwen is ook heel gaaf in onze kas! Deze is heel uniek en picture perfect!

Meer lezen

Het Duinpaviljoen

Alle ruimtes ademen een ongedwongen en fijne beachy sfeer, zo ook ons Duinpaviljoen. Heel sfeervol in combinatie met het strand!

Meer lezen

Doe meteen een aanvraag!
Jullie eigen privéstrand

Bij Beachclub The Sunset hebben jullie je eigen privéstrand! Geef elkaar het jawoord in ons romantische prieel, met jullie voeten in het zand en een zeebriesje door je haren. Naast de ceremonie kan natuurlijk ook de toost, het diner en zelfs het feest buiten op jullie strand plaats vinden! Na het diner genieten jullie samen van de zonsondergang, steken wij een gezellig kampvuur aan en dansen jullie op jullie blote voeten onder de sterren van de hemel.

Trouwen in de kas

Hoewel op Ameland de zon meestal schijnt, kunnen we dit natuurlijk niet altijd garanderen. Maar ook bij minder mooi weer maken we er een geweldige dag van. Naast trouwen buiten op het strand, is het ook heel gaaf om te trouwen in onze kas! Deze is heel uniek, picture perfect en leent zich uitstekend voor jullie huwelijk. Een lichte ruimte, direct gelegen aan het strand met een fantastisch uitzicht over de Noordzee. Het voelt net of zijn jullie buiten op het strand.

Het Duinpaviljoen

Alle ruimtes ademen een ongedwongen en fijne beachy sfeer, zo ook ons Duinpaviljoen. Door de enorme raampartijen, houten elementen en directe toegang tot het strand ontstaat er een bijzondere sfeer. Deze ruimte kan, dankzij de grote openslaande deuren, in combinatie met het strand én met de kas gebruikt worden. Op die manier bieden we een binnen- en buiten locatie voor gezelschappen van uiteenlopende grootte. Of het nu gaat om een intieme bruiloft of een knallend en groot feest.