Bruiloft op Ameland

Het verhaal van Simone en Kees

“Ibiza is er niets bij “. Dit is wat vele gasten zeiden over onze bruiloft.  Iedereen heeft van deze geweldige dag genoten . Tranen vloeiden, maar zeker werd er veel gelachen en gedanst. Mede dankzij Beachclub The Sunset is dit een onvergetelijke dag geworden. Alles was tot in de puntjes toe geregeld en verzorgd. Wij hebben een droombruiloft gehad. 

Een grote bepalende factor kon Beachclub The Sunset niet regelen, maar die kwam al vroeg in de morgen in volle glorie op en bleef de hele dag schijnen voor ons. De Zon! Bijna een jaar voor onze bruiloft hadden we de eerste bespreking met het team van de Beachclub The Sunset. We werden zeer gastvrij ontvangen en hadden al snel door, dat we met ervaren en professionele mensen om tafel zaten. De hele bruiloft kon hier plaatsvinden, dus alles op één locatie. Men luisterde goed naar onze wensen en kwamen zelf met goede ideeën. Een heel leuk voorstel was het organiseren van een pré wedding borrel een dag van te voren bij Beachclub The Sunset. Hierdoor kenden heel veel gasten van de bruiloft elkaar al een beetje, wat de sfeer de volgende dag zeker ten goede kwam. De beachclub was prachtig gestyled door Louise Nagtegaal. Zij woont op Ameland. Hetzelfde geldt voor Jantina Scheltema de fotografe voor deze dag. Jantina is een fijn warm mens met humor, waardoor we nu fijn terug kunnen kijken met prachtige foto’s. Deze twee mensen heeft het team van Beachblub The Sunset aangedragen. De DJ hebben we zelf geregeld. Ijsbrand Smit, ook een echte oprechte Amelander.

En natuurlijk was Beachclub The Sunset voorbereid op een zonnige dag. Elke gast kreeg persoonlijk een kleine parasol en een flacon zonnebrand om zich te beschermen. Na de ceremonie werd de badkuip met ijs veelvuldig bijgevuld om te borrelen. Het dinerbuffet was overweldigend. Er was volop keuze en niemand kwam iets te kort. Zeker gaan de complimenten naar alle medewerkers van Beachclub The Sunset. Ze waren zeer gastvrij en iedereen werd met een glimlach bediend. Na de zonsondergang werd het kampvuur op het strand aangestoken, wat voor een bijzondere atmosfeer zorgde. Kinderen hadden veel plezier met hun marshmallows. Later op de avond hebben we binnen een geweldig feest gehad. De DJ voelde de stemming goed aan en zorgde ervoor dat vele gasten op de dansvloer bleven dansen. Ook binnen in de beachclub werd iedereen weer goed voorzien van een drankje, mede door de groots uitgestalde bar was er volop keus. De borrelhapjes tussendoor gaven de gasten weer energie. Helaas kwam er aan deze prachtige dag een eind. Beachclub The Sunset zorgde ervoor dat iedereen met de taxi naar hun logeeradres kon.

Gelukkig hebben we de foto’s en de verhalen nog. Woorden schieten eigenlijk te kort voor deze prachtige dag! Wij willen alle medewerkers van Beachclub The Sunset bedanken hiervoor.