Bruiloft op Ameland

Het verhaal van Marloes een Michel

Na onze verloving zijn wij gaan nadenken over onze bruiloft. Wat voor ons duidelijk was, was dat we heel graag een bruiloftsweekend wilden vieren samen met onze dierbare familie en vrienden. Een intieme setting, met het gevoel dat we in het buitenland waren.

Met die gedachten zijn wij op zoek gegaan, maar we konden niks vinden dat echt bij onze wensen paste. Totdat wij tijdens een vakantie op ons geliefde Ameland per toeval in het trouwmagazine van The Sunset aan het bladeren waren. Wij zagen hierin precies wat wij voor ogen hadden voor onze bruiloft! Zon, zee, witte stranden… Het buitenland gevoel en dat op Ameland. We keken elkaar aan en we wisten het meteen: dit moest het worden! We zijn toen in contact gekomen met Beachclub The Sunset. Ze hebben ons ontzettend goed geholpen met al onze wensen. Alles was mogelijk en het was ook heel fijn dat we gedurende de voorbereidingen dingen konden navragen, wijzigen of toevoegen.

De voorbereidingen verliepen ontzettend goed, we hadden er helemaal zin in. Helaas kwam toen Corona om de hoek en hebben we onze bruiloft een jaar moeten opschuiven. Gelukkig heeft iedereen van The Sunset hierin meegedacht en meegeholpen om alles te verzetten en een nieuwe datum in te plannen. Een jaar later was het gelukkig zover… onze bruiloft ging door! We hebben al onze gasten op vrijdagavond laten aankomen op Ameland, we sliepen allemaal in hetzelfde hotel. We zijn toen alvast begonnen met een kleine pre-party op vrijdagavond bij Van Heeckeren Grandcafé. Alle gasten verzamelden zich ‘s middags bij The Sunset. Wij zijn op spectaculaire wijze met de jeep over het strand aan komen racen, een supergave ervaring voor ons en onze kinderen. Maar ook voor de gasten, die van niks wisten! Ze vonden het geweldig! Na de ceremonie gingen de schoenen uit, heerlijk met de blote voeten in het zand. Echt het relaxte strand gevoel en dát tijdens onze bruiloft. Het weer was echt prachtig, de zon scheen de hele dag, het kon niet beter. Heel veel gasten gaven aan het ‘Ibiza’ gevoel te hebben gehad deze dag. We hebben heerlijk genoten van de cocktails, die speciaal op bestelling werden gemaakt in de cocktailcaravan. Daarna hebben we genoten van het heerlijke eten, compleet samengesteld naar onze wensen. ‘s Avonds nog genoten van een geweldige zonsondergang en daarna een top feestje gehad. Goede muziek, lekker gedanst en heel veel gezelligheid van onze lieve gasten. Wat een dag was dit… We hebben enorm genoten!