Bruiloft op Ameland

Het verhaal van Eveline en Wouter

Nooit meer naar huis! Een paar dingen wisten we zeker toen we aan de slag gingen met het plannen van ons huwelijk:  ons huwelijk moest vooral “relaxed’ worden, er moest lekker worden gegeten én het belangrijkste, we wilden er een weekend van maken samen met onze familie en vrienden.

Een familielid tipte ons over Ameland en vanaf toen liet dat idee ons niet meer los. Strand, een relaxte eiland vibe, een weekend lang samen zijn met onze familie en vrienden. Ameland moest het worden! Bij Beachclub The Sunset hadden we in februari een heel leuk gesprek met de manager en Mirella en hoewel het die dag keihard stormde en het eiland zo goed als verlaten was, viel door hun enthousiasme, de goede ideeën die ze aandroegen en het feit dat echt alles mogelijk was, alles op zijn plek. We hebben ons weekend afgetrapt bij Van Heeckeren Grandcafé. Bij aankomst daar stond de borrel klaar en hebben we onze gasten buiten op het pleintje verwelkomd. Na een toost gingen we aan tafel in een speciaal voor ons geserveerde ruimte die prachtig was versierd. Het diner was meer dan fantastisch en tussen de gangen en de prachtige speeches door was het heerlijk om even buiten op de loungebanken neer te kunnen ploffen. Na het diner was de avond nog niet om en is er tot in de late uurtjes gedanst in cafe ‘De lichtboei’. De perfecte afsluiter.

Onze huwelijksdag zelf was zonovergoten en gewoonweg magisch! Het was een geweldig gevoel om, getrouwd en wel, door Nes te lopen en door iedereen op de overvolle terrassen te worden toegejuicht.  Samen met Jantina Scheltema hebben we foto’s gemaakt op het strand waarna we richting Beachclub The Sunset zijn vertrokken.  Daar aangekomen hebben we genoten van een zeer uitgebreide borrel en een BBQ, waarna precies toen de zon de zee in zakte, het feest losbarstte op de tunes van de DJ. De volgende ochtend hebben we tijdens het overweldigende ontbijt bij van Heeckeren Hotel met al onze gasten nog lang na zitten praten over het weekend, precies zoals we het wilden!

Van de visagie tot aan de nanny service, het werkelijk fantastische personeel wat er steeds voor ons was, alles was gewoon héél goed geregeld. Wij kijken met ontzettend veel plezier terug op deze dag en kunnen niet wachten om deze zomer weer in te checken in Van Heeckeren Hotel om zo weer heel eventjes ‘terug’ te zijn naar toen!