Bruiloft op Ameland

Het verhaal van Eva en Kevin

Yes, wij gaan trouwen! Maar dan? We hadden er samen altijd van gedroomd om op een Caribisch eiland te trouwen, maar we vonden dat wel wat veel gevraagd voor onze familie en vrienden. Bovendien wilden we graag dat onze twee honden tijdens de ceremonie en fotoschoot aanwezig konden zijn.

Uiteindelijk hadden we een hele lijst met trouwlocaties verzameld om te bezoeken in ons mooie zuid Limburg, waar we wonen. Het helpt dan alleen niet wanneer je vlak voor vertrek op internet het trouwmagazine van “Beachclub The Sunset” op Ameland tegenkomt. Voor ons de perfecte combinatie om te kunnen trouwen op een prachtig eiland, in de aanwezigheid van onze familie en beste vrienden. Ondanks dat we nog nooit op Ameland waren geweest, waren we eigenlijk meteen verliefd op het eiland. De sfeer en charme, de rust op de stranden, heerlijk gewoon! En ondanks dat het geen super groot eiland is, zijn er genoeg restaurantjes en activiteiten te vinden. Tijdens ons eerste gesprek met Mirella kregen wij direct het vertrouwen dat alles goed geregeld zou worden. Alle opties werden besproken en er werden meteen contact uitgewisseld voor onze speciale aankomst: een entree met twee Friese paarden! Voor ons was het super fijn dat alle ondernemers op het eiland elkaar kennen en samenwerken. Het was hierdoor gemakkelijk om een top fotografe, styliste, kapper én bloemist op het eiland te vinden.

De Beachclub ontzorgde ons verder helemaal. Van een pré-wedding diner bij Proeflokaal Rixt tot de ceremonie, en van het diner tot knalfeest met kampvuur en marshmallows ‘s. De offerte fungeerde als draaiboek voor de trouwdag en tot op het laatste moment bleef alles bespreekbaar en aanpasbaar. Dit zorgde ervoor dat al het personeel wist wat er moest gebeuren en dat alles soepel verliep. De grote dag is aangebroken, op 27 augustus 2022 hebben wij onze droombruiloft mogen beleven. Terwijl onze gasten zich verzamelden bij The Sunset hebben wij onze “first look” en fotoschoot in de duinen en op het strand gedaan. Hierna zijn we op de prachtige Friese paarden van ‘t Jutterspad gestapt om onze entrée te maken over het zonovergoten strand. De ceremonie vond plaats op ons privéstrand, aan de zijkant van de beachclub. Hier was ook aansluitend de borrel (met caravan die fungeerde als privé bar), live-cooking diner en een geweldig feest met DJ en saxofonist tot laat in de avond. Door de ervaring, goede structuur, het vriendelijke personeel en goede samenwerking, hebben wij een intieme dag beleefd met onze beste vrienden en familie, die werd afgesloten met een heerlijke huwelijksnacht in het Van Heeckeren hotel. Vooraf kregen we vaker de vraag: “Waarom trouwen op Ameland?” Maar al snel was dit voor iedereen duidelijk en werden er zelfs al stiekem nieuwe vakanties gepland. Beachclub The Sunset heeft niet alleen ons, maar ook al onze gasten een onvergetelijke dag bezorgd. Kortom, voor een bruiloft op een Caribisch eiland in Nederland moeten jullie bij Beachclub The Sunset zijn!