Bruiloft op Ameland

Het verhaal van Marit en Niels

Op 17 Juni 2022 hebben wij elkaar in het bijzijn van onze kinderen en dierbaren het ja-woord gegeven op het strand van Ameland. Onze grote wens was dat ook alle kinderen, welke we lief hebben, aanwezig zouden zijn op deze dag.

Over de locatie waren we het snel eens, dat moest de Beachclub The Sunset worden. Deze locatie, uitkijkend op de duinen, het strand en de zee waar we zo graag zijn als gezin, was voor ons dé plek om elkaar het JA-woord te geven. Wij hebben een onvergetelijke, liefdevolle dag gehad en onze bruiloft is verlopen zoals wij het voor ogen hadden. Wij wilden een informele ontspannen dag omringd door onze dierbaren, en dit is gelukt! Onze grote wens was dat iedereen wie we lief hebben aanwezig zou zijn inclusief alle kinderen. Iedereen, van jong tot oud, heeft genoten. Er waren veel kinderen aanwezig met een groot leeftijdsverschil, voor ieder was er wat wils.

De tieners vliegerden, konden de zee in op een bodyboard en voor onze kleinere gasten waren er ballen, schepjes en emmertjes aanwezig. Onze stoere tienerzoons en dochter gaven aan een heel fijne dag gehad te hebben op de locatie. Onze dochter trouwde mee in haar mooie jurk onder het prieeltje en ook onze zoons werden betrokken bij de ceremonie. Het live-cooking diner en de vuurschaal met marshmallows vonden zij ook super goed geregeld, hier werd gretig gebruik van gemaakt. Allesomvattend voor een heel mooie dag! Blij zijn we dat we dit op onze eigen manier konden inkleden en dat het personeel van The Sunset met ons mee dachten. Wij kijken terug op een unieke ervaring. Lopend vanaf de hoogste duin met aan onze zij de kinderen, al joelend ontvangen door onze gasten. Waarna wij getrouwd werden door een trouwambtenaar van Ameland onder het romantische prieeltje. Na het Ja-woord knalden de bubbels en proostten wij op de liefde. Buiten waren er heel fijne zitjes gecreëerd waar we onder het genot van een hapje en een drankje fijn konden kletsen. De fijne achtergrond muziek, een zonnetje en een zachte zomerbries zorgde voor een heel ontspannen sfeer bij al onze gasten, ook de allerkleinsten. Tegen de schemer werden de vuurschalen aangestoken. Samen met ons gezin hebben we nog even nageborreld toen alle gasten vertrokken. Na onze trouwdag zijn we in de zomervakantie een aantal keren terug geweest bij The Sunset voor een drankje, en hebben we herinneringen opgehaald na onze mooie dag. Wij werden zelfs door de bediening herkend en we hebben nog even lekker gekletst over onze unieke dag. We komen hier heel graag om de sfeer te herbeleven